Stranice

OPG Živko Dražin i Pepefiš

OPG obitelji Dražin nalazi se u Kaštel Kambelovcu, tradicionalnom ribarskom mjestu. Generacije mještana ovog malog mjesta su ribari koji jedu tvrdi kruh od sedam kora umočen u kaštelansko vino i maslinovo ulje koji prenose znanje soljenja i mariniranja ribe. Tako je i obitelj Dražin jedna od starosjedilaca ovog mjesta prenosila svoje znanje, koje gospodin Živko koristi u svom pogonu za soljenje i marinizaciju ribe na stari tradicionalan način. Proizvodi Riba Dražin su visoke kvalitete i s pravom se svrstavaju među delicije. Rezultat je to kvalitetne, isključivo domaće sirovine i tradicionalne pripreme. Oduvijek brinu o vrhunskoj kvaliteti proizvoda te stoga posebnu pažnju posvećuju kontroli kvalitete svih sastojaka, proizvodnog procesa te konačnog proizvoda. Kako bi to osigurali implementirali su HACCP sustav, te su ponosni vlasnik HACCP certifikata kvalitete. Soljenje ribe je stari način čuvanja ribe. Nekada je to bio glavni izvozni riblji proizvod s ovih prostora. Najviše se tražila plava riba, inćun i srdela. U današnje vrijeme ponovno se otkrivaju vrijednosti ovih usoljenih riba i njihova tradicijska priprema. Na tim osnovama, a u maštovitim kombinacijama s drugim namirnicama, nastaju novi proizvodi drugačijih okusa koji mogu zadovoljiti i najprofinjenije ukuse. Riba Dražin ponosi se svojom ponudom proizvoda, a posebno crvenim papričicama punjenim filetom inćuna, nazvanim Pepefiš. Više oponudi pogledajte na njihovoj web stranici.

1 komentar:

  1. Family farm Drazin is located in Kastel Kambelovac, a traditional fishing village. Generations of residents of this small village are fishermen who eat hard bread seven crust dipped in Kastela wine and olive oil that transfers knowledge of salting and marinating fish. Thus, the family Drazin one of the indigenous people of this place passed his knowledge, that Mr. Zivko uses in its drive for salting and marinization fish on the old traditional way. Products Fish Drazin are of high quality and with the law are among the delicacies. The result is that high-quality, exclusively domestic raw materials and traditional preparation. I always worry about the superior quality of the product and therefore pay special attention to quality control of all components, manufacturing process and the final product. In order to ensure implement the HACCP system, and are the proud owner of HACCP quality certificates. Salting the fish is the old way of preserving fish. It used to be the main export fish products from the region. Most are looking for blue fish, anchovies and sardines. Today, once again reveal the value of these salted fish and their traditional preparation. On this basis, and in imaginative combinations with other foods, there are new products of different flavors that can satisfy even the most discriminating tastes. Fish Drazin proud of its range of products, especially red peppers stuffed with anchovy fillets, called Pepefiš. More about the offer look on their website.

    OdgovoriIzbriši